Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie CU CÂNTEC! Primarul Timișoarei a INTERZIS manelele și grătarele în spațiul public, după ce a primit dedicații într-o piața publică

Tion
Nicolae Robu

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, lovește cu o nouă decizie cu cântec. În weekend, în cadrul unui eveniment organizat în Piața Traian din Timișoara pentru promovarea produselor locale, din boxe au răsunat manele și ....dedicații date live pentru primarul Timișoarei.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Procurorul care a ținut poliția la POARTA lui Dincă , audiat de URGENȚĂ la CSM

După ce o filmare cu acestea a ajuns virală și subiect de știri în presa locală, Robu a venit cu prima explicație: tiganii care locuiesc în zonă au fost antamați să păzească standurile cu produse, asta deși de pază ar fi trebuit să se ocupe poliția locală. Probabil bucuroși că au fost implicați în evenimentul primăriei, țiganii i-au făcut lui Robu dedicații.

Pentru ca astfel de situații să nu se mai întâmple, Robu a emis urgent o dispoziție surpriză: a interzis manelele pe domeniul public în cadrul evenimentelor organizate de companiile din subordinea primăriei, dar și folosirea grătarelor. Rămâne de văzut cum va fi privită decizia privind grătarele, în condițiile în care aceasta este neclară, fiind precizat că acestea sunt interzise doar dacă produc un fum vizibil de la distanță. Timișoara, la fel ca toate marile orașe ale țării, se pregătește de inaugurarea Târgului de Crăciun, în cadrul căruia grătarele de unde se serveau felurite bunătăți deveniseră tradiționale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.