Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie de ULTIMĂ CLIPĂ în PNL: Ordinul lui Dragnea devine AMINTIRE

violeta alexandru ludovic orban pnl

Ludovic Orban beneficiază de protecția și paza ofițerilor SPP din momentul în care în Monitorul Oficial a apărut decretul prin care a fost desemnat premier, semnat de președintele Klaus Iohannis, au declarat pentru MEDIAFAX surse politice.

”Are parte de protecția și paza ofițerilor SPP din momentul în care a apărut decretul în Monitorul Oficial. E normal să fie așa”, au precizat pentru MEDIAFAX surse din PNL.

Citește și: Decizie SURPRIZĂ a anchetatorilor, la șase luni de la dispariția Luizei Melencu: colegele fetei, chemate la audieri

Șeful statului Klaus Iohannis a anunțat, într-o declarație susținută, marți, la Palatul Cotroceni, că premierul desemnat este liderul PNL, Ludovic Orban.

Potrivit articolului 103, alineatul 2, din Constituție „candidatul pentru funcţia de prim-ministru va cere, în termen de 10 zile de la desemnare, votul de încredere al Parlamentului asupra programului şi a întregii liste a Guvernului”. Amintim că guvernul PSD condus de Viorica Dăncilă nu a avut beneficiat de protecția SPP, după ce liderul PSD Liviu Dragnea a decis acest lucru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.