Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie de ULTIMĂ ORĂ a procurorilor în cazul femeii care s-a aruncat în fata trenului, împreună cu copiii săi

procurori dosare

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov au deschis un dosar penal în cazul femeii care s-a aruncat în faţa trenului împreună cu cei trei copii ai săi.

Reprezentanţi ai Parchetului au declarat pentru AGERPRES că a fost deschis un dosar penal "in rem" pentru săvârşirea infracţiunii de omor, cercetările fiind continuate la faţa locului.

Citește și: Istorie incredibilă a femeii care a produs tragedia zilei în România: Filmul întâmplării cumplite din Brănești

Patru persoane, o femeie şi trei copii, şi-au pierdut viaţa după ce au fost lovite de tren în halta Brăneşti, a declarat joi purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Georgian Drăgan.

"O femeie cu vârsta cuprinsă între 25 şi 30 de ani şi-a pierdut viaţa. De asemenea, au decedat trei copii cu vârste cuprinse între 2 şi 12 ani. Tragicul eveniment este cercetat de către colegii mei din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Bucureşti. La faţa locului s-a prezentat o echipă complexă din cadrul Poliţiei Române formată din specialişti de la Institutul Naţional de Criminalistică şi de la Direcţia Poliţiei Transporturi. Cercetările sunt efectuate de poliţişti, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov", a afirmat Georgian Drăgan.

Acesta a confirmat faptul că s-a găsit un bilet de adio asupra femeii decedate, precizând că anchetatorii încearcă să stabilească legătura de cauzalitate.

În ceea ce priveşte varianta sinuciderii, Drăgan a declarat că "se iau în calcul toate variantele".

Citește și: SCENARIILE OFICIALE ale Poliției în cazul femeii care și-a aruncat copiii în fața trenului

Despre posibilitatea ca femeia decedată să fi fost însărcinată, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei a precizat că acest aspect va fi stabilit în urma necropsiei, trupurile victimelor fiind deja transportate la Institutul de Medicină Legală.

Referindu-se la conductorul trenului, Georgian Drăgan a spus că acesta a fost înlocuit şi că va fi audiat în dosarul penal deschis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.