Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie de ULTIMĂ ORĂ a Simonei Halep pentru 2016: A renunţat la un turneu

simona halep

Simona Halep a luat o decizie de ultimă oră. A doua jucătoare a lumii a decis să renunţe la turneul de la Shenzen în 2016, chiar dacă în acest an îl câştigase.

Simona Halep debutează în sezonul 2016 în Australia, ţară în care va participa la două turnee, înainte de a lua startul în primul turneu de Grand Slam al anului.

Simona Halep a început deja antrenamentele fizice pentru sezonul 2016, a doua jucătoare de tenis a lumii afându-se deja la Poiana Braşov, unde se pregăteşte alături de Darren Cahill.

Halep a trimis deja confirmările de participare pentru turneele din prima parte a sezonului, iar dacă în 2015 ea îşi făcea debutul la Shenzen, unde a şi triumfat, în 2016 Simona Halep îşi va debuta în Australia, la Brisbane. Competiţia se va desfăşura în perioada 3-9 ianuarie, iar la start se vor mai regăsi jucătoare puternice, precum Maria Şarapova, Garbine Muguruza sau Samantha Stosur.

Halep a învins-o în finala de la Shenzen pe Timea Bacsinski, scor 6-2, 6-2, şi a câştigat 110.000 de dolari, plus 280 de puncte WTA. Dacă va triumfa la Brisbane, Halep va primi 195.000 de dolari şi 470 de puncte WTA.

După Brisbane, Simona Halep va merge la Sydney (10-15 ianuarie), unde anul trecut s-a retras cu două ore înainte de primul meci, din cauza unei gastroenterite.

Ambele turnee, atât cel de la Brisbane, cât şi cel de la Sydney, sunt din categoria Premier. După ele, Simona Halep va merge la Melbourne, unde se va desfăşura primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, în perioada 18-31 ianuarie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.