Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie drastică luată de Radu Mazăre: Ultima acuzație a umplut paharul / VIDEO

mazare retragere

Radu Mazăre, orice ar face, e mereu în centrul atenției. După ce a spus că pleacă din România dacă Victor Ponta pierde alegerile, iar apoi s-a răzgândit, primarul Constanței a fost reclamat pentru că seamănă cu Hitler.

Pentru a nu supăra comunitatea evreiască, în urma plângerii Centrului pentru Monitorizarea şi Combaterea Antisemitismului, primarul Constanţei, Radu Mazăre, a mers astăzi la frizer. Gestul lui, de a se prezenta în public, la doar două zile de la alegerea preşedintelui Klaus Iohannis, cu o tunsoare şi mustaţă ca ale lui Hitler a fost privit ca “scandalos şi provocator”.

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, spune că nu a vrut să supere comunitatea evreiască şi, imediat după ce a aflat că Centrul pentru Monitorizarea şi Combaterea Antisemitismului i-a făcut sesizare la Parchetul General, i-a trimis, în scris, un punct de vedere. “Au zis că se mai gândesc” a declarat el. A explicat că, de fapt, tunsoarea din ultimele luni a fost inspirată de frizura bunicului său, arătând presei două fotografii. El dezminte că s-ar fi tuns după modelul Hitler. “L-am studiat pe Hitler şi avea cărarea invers”.

Nu a stat pe gânduri şi i-a cerut frizerului personal să-i schimbe coafura.După o jumătate de oră, a apărut cu părul dat pe spate. La mustaţă nu renunţă. Radu Mazăre a adăugat că dacă nu va fi iertat, se va prezenta la Parchet împreună cu frizerul său, Gelu. La final şi-a exprimat o nedumerire. “ Aţi văzut că tinerii din cluburi poartă bărbile alea mari. De ce nu îi iau, că seamănă cu ăia din Statul Islamic ?. Cu Bin Laden”, scrie replicaonline.ro.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.