Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie favorabilă pentru Kevin Costner în divorț: va plăti mai puțin de jumătate din pensia alimentară actuală

Deadline
Kevin Costner

Kevin Costner îi va plăti fostei soţii, Christine Baumgartner, mai puţin de jumătate din pensia alimentară pe care o primeşte în prezent, după decizia judecătorului de divorţ în favoarea actorului de la Hollywood, potrivit presei americane, potrivit skynews.com.

Starul din „Bodyguard”, în vârstă de 68 de ani, trebuie să îi plătească lui Baugmartner 63.000 de dolari (50.000 de lire sterline), în fiecare lună, pentru cei trei copii ai lor. Ea primea 129.000 de dolari (102.000 de lire sterline) ca pensie alimentară temporară şi ceruse mult mai mult, potrivit rapoartelor, conform News.ro.

Dar după audierea din Santa Barbara, California, Costner a declarat pentru Fox News Digital: „Când ai o viaţă atât de lungă cu cineva, nu există un câştigător... şi acest lucru mare şi nebunesc numit viaţă este despre cum se destramă atât de repede”.

Starul premiat cu Oscar şi Emmy pentru serialul de televiziune „Yellowstone” a descris-o, de asemenea, pe Baumgartner, model şi designer de genţi, ca fiind o mamă „incredibilă”" şi a spus că vor găsi un aranjament corect pentru custodie.

Costner a anunţat, la începutul acestui an, că el şi soţia sa, în vârstă de 49 de ani, cu care s-a căsătorit în urmă cu 18 ani, divorţează.

Baumgartner ceruse iniţial 248.000 de dolari (aproximativ 200.000 de lire sterline) pe lună drept pensie alimentară pentru copil, dar judecătorul ar fi considerat că suma de 63.000 de dolari oferită de Costner era corectă.

El a mai fost căsătorit o dată şi are patru copii adulţi din relaţiile anterioare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.