Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie halucinantă: Fiul patronului unei cofetării închise din cauza şobolanilor, numit şef la Protecţia Consumatului Gorj

YouTube
sobolan

Fiul acţionarului majoritar de la cofetăria din Târgu Jiu unde un client a filmat un şobolan care urca pe perete a fost numit şeful Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului Gorj.

Potrivit "Adevărul", înainte de a fi angajat la Protecţia Consumatorului, Constantin Milosteanu a lucrat chiar la societatea Venus SA, în cadrul căreia funcţionează cofetăria din zona centrală a municipiului Târgu Jiu. Acţionarul majoritar al societăţii este fostul comisar de poliţie Dumitru Milosteanu. De asemenea, soţia actualului şef de la Protecţia Consumatorului lucrează în cadrul firmei socrului.

Un client aflat la masă în cofetărie a filmat şobolanul care se afla pe un perete. În acest timp, la mesele din cofetărie se mai aflau şi alte persoane. Imaginile au fost postate pe Internet şi au devenit virale.

Reprezentanţii Direcţiei Sanitar-Veterinare Gorj au făcut o verificare la cofetăria respectivă şi au găsit nereguli în ceea ce priveşte dezinsecţia - deratizarea periodică. În consecinţă, s-a aplicat o sancţiune contravenţională în valoare de 12.000 lei pentru neefectuarea la timp a acţiunilor de dezinsecţie - deratizare şi s-a impus măsura suspendării temporare a activităţii de producţie şi comercializare pentru o perioadă de 7 zile, cu obligativitatea igienizării generale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.