Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie importantă a instanţei: Ce s-a hotărât în privinţa unui celebru fost deputat

Inquam Photos / Octav Ganea
Camera Deputatilor

Decizie extrem de importantă a instanţei în privinţa unui celebru fost deputat PSD cu cinci mandate de parlamentar la activ. Mădălin Voicu are şapte copii cu cinci femei diferite. Ultimul copil a fost însă recunoscut după o serie de procese.

Citește și: S-a aflat locația SECRETĂ unde și-ar petrece Liviu Dragnea concediul

Procesul  a avut loc la Judecătoria Sectorului 2 din Capitală, iar fostul deputat a avut calitatea de pârât, Reclamant a fost Bogdan Dan, unul dintre copiii făcuţi la tinereţe de Mădălin Voicu. Magistraţii au închis dosarul, iar Bogdan Dan este oficial copilul lui Mădălin Voicu, anunţă cancan.ro.

Citește și: FOTO - Cum arată somptuoasa vilă a Simonei Halep

De ce s-a hotărât să facă asta acum, a explicat chiar politicianul. ”Nu a fost vorba de un proces, căci nu m-am prezentat. Avocatul meu s-a ocupat de tot, cu documente, a fost doar o procedură. Nu e nici un secret, nu am ascuns niciodată că e fiul meu, ba chiar l-am luat cu mine pe la emisiuni încă de acum 15 ani. Practic, l-am recunoscut în acte ca fiind fiul meu. Băiatul vrea să se însoare, eram hotărât să fac asta de mult, discuţiile sunt de ceva vreme, acesta a fost doar un motiv în plus. Am ales acest moment pentru că mi s-a părut ca un fel de cadou pentru el, un cadou de nuntă, pentru a-l trece în panoplia familiei Voicu în mod oficial, cu nume, cu bagaje, cu tot. S-ar fi întâmplat oricum, dar m-am gândit că este o ocazie potrivită” a explicat Mădălin Voicu, potrivit sursei citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.