Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DECIZIE în instanţă: Fostul internațional Florin Prunea, condamnat la închisoare

www.click.ro
prunea

La sfârșitul anului trecut, managerul general al echipei de fotbal Dinamo, fostul internațional Florin Prunea, a fost condamnat la o pedeapsă de 9 luni de închisoare, cu amânarea aplicării pedepsei, pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice, potrivit newsweek.ro.

Prunea (52 de ani) a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București pe 19 iunie 2019 pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

În rechizitoriu, procurorul a prezentat faptul că, la data de 17 decembrie 2018, în jurul orei 2.00 noaptea, Prunea a condus băut un autoturism marca Mercedes Benz pe o stradă din București.

La primul termen de judecată, fostul portar al Naționalei a cerut judecata în procedură simplificată, recunoscând fapta.

În condițiile în care limitele de pedeapsă pentru infracțiunea pentru care fostul fotbalist a fost trimis în judecată, reduse potrivit recunoașterii, sunt închisoare de la 8 luni la 3 ani și 8 luni sau amendă, Prunea a primit, pe 9 noiembrie 2019, 9 luni cu amânarea aplicării pedepsei cu un termen de supraveghere timp de 2 ani.

În ceea ce privește permisul de conducere, judecătorul a decis ca acesta să-i fie restituit, după un an în care i-a fost suspendat dreptul de a conduce. Posibilitatea anulării documentului, a menționat magistratul, ”ar reprezenta o sancțiune excesivă a acestuia, raportat la circumstanțele reale și personale anterior menționate.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.