Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DECIZIE în PSD - Ministrul DEMISIONAR, susținut în cursa pentru Parlamentul European

ziaruldevalcea.ro
sigla PSD

Comitetul Executiv al PSD Alba a votat cu unanimitate de voturi, susținerea candidaturii fostului ministru delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, la alegerile europarlamentare, a anunțat social-democratul, sâmbătă, pe Facebook.

Citește și: Călin Nistor, ANUNȚ BOMBĂ - Mai multe RECHIZITORII ale DNA au fost infirmate: 'Sunt mai multe încălcări ale normelor procedurale'

„Comitetul Executiv al organizației Partidului Social Democrat Alba a votat, cu unanimitate de voturi, susținerea candidaturii mele pentru funcția de membru al Parlamentului European. Le mulțumesc colegilor pentru sprijin. Aș fi onorat să pot reprezenta județul Alba, regiunea Centru și în general pro-europenii de stânga în viitorul Parlament European. Partidul Social Democrat are toate șansele să câștige viitoarele alegeri pentru Parlamentul European având o echipă puternică, bine pregătită, care poate reprezenta cum trebuie interesele României. Sunt convins că echipa noastră din Alba, sub coordonarea domnului deputat Ioan Dîrzu, va obține un scor foarte bun în județ la alegerile europarlamentare. Reprezentarea pe listă va depinde de decizia finală a colegilor noștri din conducerea națională a PSD”, a scris Victor Negrescu, sâmbătă, pe Facebook.

Social-democratul a adăugat că prioritatea sa este să își folosească experiența pentru a crește influența și profilul României pe plan european, precizând că în perioada în care a fost eurodeputat a generat cele mai multe proiecte pilot, în valoare de circa 60 de milioane.

„În cei aproape trei ani de mandat în Parlamentul European am promovat activ România, și în mod special Transilvania și zona de Vest a României, la nivel european, am militat pentru aderarea României la Schengen, am fost europarlamentarul care a generat cele mai multe proiecte pilot, în valoare de aproape 60 de milioane, și m-am bucurat de respectul colegilor obținând Premiul de Europarlamentarul Anului pe agenda digitală. În calitate de ministru am creat formatul de dialog al miniștrilor de afaceri europene cu Franța și Germania, am finalizat pregătirile privind Președinția României la Consiliul UE și am adus dezbaterea pe temele europene și evenimentele președinției peste tot în țară. Prioritatea mea este să folosesc toată experiența mea pentru a ajuta la creșterea influenței și profilului României la nivelul Uniunii Europene”, a conchis Negrescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.