Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie inexplicabilă: PNL schimbă penalii cu traseiştii

traseism

Liberalii defilează cu traseişti. Liderii PNL au refuzat să dea explicaţii concrete pentru o decizie luată marţi seara: desemnarea unui consilier judeţean venit de la UNPR pentru a-l înlocui pe Mircea Moloţ în fruntea Consiliului Judeţean Hunedoara.

Consiliul Judeţean Hunedoara va avea, începând de miercuri, un nou preşedinte, ales de consilierii judeţeni în baza noii legi electorale. Liberalul Mircea Moloţ şi-a pierdut funcţia în urma unui proces cu ANI, acesta având şi probleme serioase cu DNA.

În şedinţa Biroului Politic al PNL Hunedoara, condusă de doi lideri naţionali, Gheorghe Falcă şi Ciprian Dobre, a fost desemnat drept candidat Adrian David, consilier judeţean venit în PNL din UNPR în toamna anului trecut, în baza ordonanţei traseiştilor (OUG 55/2014). La vot, candidatura lui Adrian David a fost validată cu 22 de voturi pentru şi 15 împotrivă, scrie hunedoaralibera.ro. Cum PNL are majoritate în CJ Hunedoara, cel mai probabil Adrian David va fi noul preşedintele al Consiliului.

Reprezentanţii presei hunedorene au încercat să afle de la liderii PNL care au fost criteriile în baza cărora a fost desemnat Adrian David, dar şi ce i se reproşează lui Dorin Gligor, vicepreşedintele liberal provenit din PDL care conduce CJ Hunedoara de la începerea urmării penale faţă de fostul preşedinte Mircea Moloţ şi faţă de fostul vicepreşedinte Tiberiu Balint. Falcă şi Dobre au refuzat să ofere o explicaţie concretă, iar Dorin Gligor a dat de înţeles că nu a fost lăsat să candideze pentru funcţia de preşedinte al CJ Hunedoara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.