Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie ISTORICĂ luată de Emiratele Arabe Unite: Le permite femeilor sale să participe la Miss Univers

debanat.ro
Expo Dubai 2020

Emiratele Arabe Unite vor trimite pentru prima dată o reprezentantă la concursul de frumuseţe Miss Univers, care va avea loc în acest an în Israel în luna decembrie, au anunţat miercuri organizatorii competiţiei, relatează DPA.

Cea de-a 70-a ediţie a concursului Miss Univers va avea loc pe 12 decembrie în oraşul israelian Eilat, o staţiune turistică de pe ţărmul Mării Roşii, scrie agerpres.ro.

Totodată, o concurentă din Maroc va participa pentru prima dată la această competiţie după o pauză de peste patru decenii, au anunţat organizatorii concursului Miss Univers şi Ministerul Turismului din Israel.

În septembrie 2020, Emiratele Arabe Unite şi Bahrain au stabilit relaţii oficiale cu Israelul. Câteva luni mai târziu, Maroc şi Sudan au semnat acorduri similare privind normalizarea relaţiilor bilaterale cu statul israelian.

Ediţia din 2020 a concursului Miss Univers a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus. În cele din urmă, competiţia a fost organizată în mai 2021 în statul american Florida şi a fost câştigată de reprezentanta Mexicului, Andrea Meza.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.