Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie luata de Udrea in primul dosar in care e urmarita penal

udrea dna

Elena Udrea a luat o decizie importanta in primul dosar in care este urmarita penal. Desi sustine ca este nevinovata si contestase masura controlului judiciar impusa de procurori, Elena Udrea, asa cum anunta inca de ieri, si-a retras marti contestatia pentru ca sustine ca se simte mai in siguranta supravegheata de politie.

"Asa cum am anuntat ieri, tocmai mi-am retras contestatia la inceperea urmaririi penale si la masura obligarii de a nu parasi localitatea, luate joi impotriva mea, contestatie care urma sa se judece in aceasta dimineata la ICCJ. Din doua motive:

- cred ca doamna procuror a fost de buna credinta si probabil, daca as fi dat pe loc declaratie nu ar fi dispus punerea mea sub control judiciar. Cu atat mai mult cu cat este sub o mare presiune, inclusiv mediatica

- ma simt mai in siguranta sa fiu supravegheata de politie in conditiile razboiului pe care l-am pornit cu seful interimar al SRI si, sa merg de doua ori pe saptamana la Sectia 2", scrie Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.