Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie MAJORĂ luată de familia Bodnariu

Familia-Bodnariu

Familia Bodnariu, ai căror copii au fost luaţi de autorităţile norvegiene anul trecut şi au fost înapoiaţi anul acesta, a anunţat că se va stabili în România, după ce a fost pusă sub acuzare pentru violenţe împotriva minorilor. Familia Bodnariu a precizat că a înştiinţat autorităţile din Norvegia despre intenţia de a se muta înapoi în ţară.

Donald Trump agită apele în SUA. Acuzații GRAVE la adresa democraților

Se schimbă din nou legea pensiilor: Pensionarii, la un pas să primească o lovitură teribilă

„Dragii noştri,

Cu o inimă recunoscătoare şi plină de mulţumire faţă de Dumnezeu şi faţă de dumneavoastră, vă aducem la cunoştinţă că ne-am hotărât să ne stabilim în România.

După întoarcerea copiilor, mai cu seamă în ultima vreme, am încercat să ne găsim intimitatea, liniştea şi pacea în familie prin a părăsi Naustdal şi a vizita România. Considerăm deja aceasta ca pe o reuşită din mai multe motive, ceea ce ne-a determinat să luăm decizia de a rămâne în România.

Ne pare rău că nu am reuşit să comunicăm mai mult până în prezent, dar am considerat potrivit să aşteptăm mai întâi o reacţie din partea oficialităţilor din Naustdal la scrisoarea de înştiinţare pe care am trimis-o în urmă cu câteva zile. Acum observăm că atenţia este deturnată de alte ştiri, aşa că ne simţim liberi să anunţăm şi în mod public această schimbare.

Legat de cazul cu poliţia, dorim să facem câteva clarificări: nu este un caz nou, este acelaşi caz început în noiembrie 2015. Nu sunt date sau dovezi noi şi cu toate acestea ne surprinde decizia oficialilor de a continua acest caz într-o astfel de manieră.

Ne punem nadejdea in Dumnezeu si in biruinta definitiva pe care El o da. Ne rugam ca Dumnezeu sa ne dea calauzire, protectie si intelepciune si sa va binecuvanteze pe toti!

Cu dragoste,

Marius, Ruth si copiii”, este mesajul transmis pe blog de familia Bodnariu.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.