Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie PSD în plină campanie electorală

psd

PSD a decis sa nu dea ajutoare alimentare in plina campanie prezidentiala, a anuntat ministrul Eugen Teodorovici.

Anuntul a fost facut dupa ce Elena Udrea a declarat că intenţionează să sesizeze în scris forurile de la Bruxelles şi Parchetul cu privire la 'modul cum sunt deturnate şi folosite electoral fondurile trimise de la UE de către Guvernul Ponta'.

"Afirmaţiile referitoare la faptul că Guvernul ar cumpăra din fonduri U.E. alimente pentru a le distribui în ziua votului au impact negativ în primul rând asupra beneficiarilor şi, apoi, asupra României! Prin afirmaţiile sale, doamna Udrea nu riscă doar să îi lase pe oameni fără ajutoarele la care au dreptul, însă continuă să discrediteze România în faţa autorităţilor de la Bruxelles! Cetăţenii români devin, din nou, principalele victime ale unui război politic nedrept. Cel mai important lucru este că de aceasta dată, actualul guvernul ştie ce are de făcut, astfel încât oamenii să nu aibă de suferit", spune ministrul fondurilor europene, Eugen Teodorovici.

"Am decis că nu vom distribui ajutoarele alimentare înainte de finalizarea campaniei electorale pentru a nu exista nici cel mai mic semn de întrebare asupra modului în care utilizăm fondurile alocate de UE. Noi, PSD, nu avem nevoie de “stimulente” pentru a primi voturi. Aceste practici sunt apanajul altor partide!", a precizat acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.