Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DECIZIE: PSD pierde ZECI de aleși locali. Nume celebre pe listă

PSD

PSD rămâne fără zeci de aleși locali care au obținut mandatele la alegerile locale de anul acesta. Aleşii locali ai PSD care au câştigat un mandat de deputat sau senator vor rămâne în Parlament, a declarat, marţi, preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

"Ei (aleşii locali ai PSD - n.r.) nu au candidat ca să tragă lista, pentru că nu a tras lista nimeni dintr-un judeţ, ci programul nostru. Din moment ce au mers în campanie şi au vorbit cu oamenii şi le-au spus oamenilor să aibă încredere în ei, atunci ei vor rămâne aici în Parlament", a precizat Dragnea, întrebat dacă aleşii locali ai PSD care au candidat pentru o funcţie de parlamentar îşi vor da demisiile şi vor rămâne în Parlament. 

Lia Olguţa Vasilescu a declarat marţi că încă nu s-a hotărât dacă va rămâne primar al municipiului Craiova sau va ocupa funcţia de deputat, câştigată la alegerile din 11 decembrie, decizie pe care o va lua după ce va avea o discuţie cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

Pe lista aleșilor locali se află numeroși consilieri locali și județeni, dar și primari: Florin Cârciumaru, primul municipiului Târgu Jiu, Emanoil Savin, primul orașului Bușteni, Cornel Nanu, primarul comunei Cornu (Prahova), Laurențiu Nistor, președintele CJ Hunedoara, Adrian Gâdea, președintele CJ Teleorman, Adrian Ţuţuianu, președintele CJ Dâmbovița,

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.