Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie radicală a neurochirurgilor de la spitalul Colentina: 'Nu vom reveni asupra deciziei de a demisiona'

spitalul colentina

Cei doi neurochirurgi demisionari de la Spitalul Colentina, Ionuț Gobej și Dan Bica, au declarat pentru B1TV că nu vor reveni asupra deciziei de a demisiona, nici după ce managerul Silvi Ifrim a plecat de la conducerea unității medicale.

”Eu, cel puțin, am fost ferm de la început și colegul meu a fost. Am spus de la început, și stiam asta dinainte să apară în public demisia noastră, am spus că nu vom reveni asupra deciziei pentru că demisia este o chestiune la care te-ai gândit”, a declarat medicul Dan Bica.

Întrebați dacă totuși există vreo cale de întoarcere prin faptul că cea care a generat în mare măsură actul lor de frondă nu mai e manager al Spitalului Colentina, Ionuț Gobej a răspuns: ”Răspunsul este nu, însă am avut norocul să putem lăsa ceva în urmă. Există acolo doi colegi neurochirurgi foarte competenți, educați, unul în Anglia și unul în Franța, care sunt perfect capabili să ducă mai departe ceea ce am creat noi. Ne-am arătat disponibilitatea, în cazul în care ni se va permite, să-i susținem, dar dintr-o postură de voluntariat, atunci când au nevoie.”

De asemenenea, cei doi medici au susținut că nu se consideră victime colaterale ale unui război politic. ”Nu mă consider victima nimănui. Mă bucur totuși că acest demers al meu a trezit conștiințe de masă și am demonstrat practic, prin el, că se pot face lucruri”, a spus Ionuț Gobej. ”Nu suntem singurii din sistem. S-a indus cumva ideea ca alții nu pot să facă. Sigur că pot să facă. Sunt șase centre de neurochirurgie în București, perfect capabile de a rezolva aceste probleme”, a adăugat Dan Bica. Cei doi medici au demisionat pe motiv ca odată cu schimbarea managementului unității medicale, în ianuarie 2017, lucrurile ar fi mers tot mai prost în secție.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.