Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie radicală a unui milionar celebru: Şi-a dat afară propria fiică/ REPLICA

Romania Libera
afaceri

George Copos s-ar fi infuriat pe fiica sa, Alexandra, care dorea sa investeasca peste 10 milioane de euro in afacerile hoteliere ale familiei. In urma cu aproape doua saptamani, presa financiara relata ca Alexandra Copos, cea care a preluat afacerile familiei dupa ce tatal ei, George Copos, a fost condamnat la inchisoare in Dosarul transferurilor, este decisa sa investeasca 8,5 milioane de euro in renovarea camerelor de la hotelul Athenee Palace Hilton.

In 2015, Alexandra mai bagase 3 milioane de euro in renovarea unui restaurant de la hotelul Crowne Plaza, 500.000 de euro pentru un centru de conferinte, dar si 800.000 la Hotelul Sport. In total, 12,8 milioane de euro, o suma uriasa. Iesit din inchisoare, Copos se pare ca a fost nemultumit de planurile Alexandrei, in conditiile in care el are de platit prejudicii, din Dosarul Transferurilor si Dosarul Loteria 1, de peste 1 milion de euro!

De aceea, ar fi decis sa taie avantul Alexandrei si a convins-o sa paraseasca functia de director executiv al companiei, numind o belgianca, Christine Schillings, in locul fiicei sale. "Alexandra Copos de Prada renunta la pozitia de conducere executiva Ana Hotels ca urmare a unei decizii personale si va ramane in continuare in consiliul de administratie al companiei. Ea va continua sa conduca Ana Pan si se va dedica dezvoltarii de proiecte de antreprenoriat personale”, anunță Wowbiz.

____

Referitor la articolul meționat mai sus, care aduce informații eronate referitoare la deciziile dlui George Copos și ale Alexandrei Copos de Prada din ultima perioadă, dorim să facem următoarele precizări

  1. 1. Informația referitoare la concedierea Alexandra Copos de Prada este una FALSĂ. Mai jos găsiți o declarație a dumneaei cu privire la adevăratele circumstanțele care au condus la decizia personală de a renunța la conducerea executivă a companiei.

“Apreciez interesul publicatiei dumneavoastra pentru compania Ana Hotels si pentru decizia mea de a urma o alta cale profesionala decat aceea de Director General al companiei infiintata de tatal meu acum 20 de ani. Doresc sa fac clar ca aceasta decizie este una pur personala ce tine de dorinta mea de a ma orienta exclusiv pe dezvoltarea strategica Ana Hotels si de a mă concentra mai mult pe dezvoltarea în continuare a companiei Ana Pan, unde sunt actionar cu 50% si cu care am reușit o creștere spectaculoasă în ultimii doi ani.” Alexandra Copos de Prada

“De asemenea, consider ca un bun leader este cel care isi cladeste o echipa sustenabila cu oameni capabili care sa poata duce mai departe viziunea sa. Numirea lui Christine Schillings, o experta in industria ospitalitatii ce a petrecut 31 de ani alaturi de Hilton International, este una de care sunt mandra si care va aduce un aport semnificativ nu numai in cadrul companiei noastre Ana Hotels ci si  in intreaga industrie a ospitalitatii in Romania.”  Alexandra Copos de Prada

  1. Modul în care se relatează investițiile efectuate până acum sau planificate de compania ANA Hotels este unul tendențios, și ținem să aducem câteva precizări care să le pună într-o lumină corectă.

“Filozofia calitatii ne-a caracterizat dintotdeauna. Investitiile in industria hoteliera sunt absolut necesare la o anumita perioada de timp pentru a mentine si chiar ridica standardul de calitate cu care ne-am obisnuit oaspetii pana acum. Ana Hotels intelege sa-si mentina pozitia de lider pe piata atat prin calitatea produselor sale hoteliere cat si prin calitatea serviciilor pe care ofera. Deciziile referitoare la investiții se iau în cadrul Adunării Generale a Acționarilor.

Hotelul Crowne Plaza a beneficiat, intr-adevar, anul trecut, de o renovare completa a camerelor, un proiect in valoare de 3 milioane de Euro, o investiție menită să ridice gradul de competitivitate al acestei propietăți unice în nordul Bucureșiului. Rezultatele nu au întârziat să apară, hotelul inregistrând o crestere de 10 procente a veniturilor anul trecut.

Hotelul Athenee Palace Hilton a trecut printr-o renovare a centrului de conferinte, acesta fiind unul dintre cele mai prestigioase centre de conferinte din Romania la ora actuala, iar Sala Le Diplomate fiind monument protejat UNESCO.

Ana Hotels Sport, dupa cel mai bun an din istorie din punct de vedere al veniturilor si al gradului de satisfactie al clientilor,  a necesitat o extindere a restaurantului, acesta devenind neincapator in perioadele de varf.

In toate aceste proiecte de investitii, tatal meu s-a implicat 100%, dedicand chiar foarte mult timp monitorizarii efective, pe santier, a modului in care au fost implementate.”  Alexandra Copos de Prada

  1. In ceea ce priveste sumele la care a fost obligat prin hotararile instantelor de judecata, mentionam ca dl George Copos le-a achitat integral.

Având în vedere cele de mai sus, în spiritul unei informări corecte a publicului și al dreptului la imagine al domnului George Copos si al Alexandrei Cops de Prada, vă rugăm să publicați prezenta scrisoare pe portalul de știri www.stiripesurse.ro

Va mulțumim anticipat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.