Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie radicală: Domo își închide toate magazinele

Retailerul de electro-IT Domo, unul dintre cei mai mari jucatori din piata locala de profil, cu afaceri de peste 600 milioane lei anul trecut, va închide toate magazinele fizice, pentru a ramâne cu operatiuni doar online, potrivit surselor din piata, citate de Ziarul Financiar.

O parte dintre magazine au fost deja preluate de com­pe­titori, iar furnizorii de electronice si electrocasnice spun ca nu au fost platiti, motiv pentru care nu mai livreaza marfa com­­paniei care are deja probleme financiare de mai multi ani, scrie ZF în editia de luni.

"Domo si-a mutat activele de pe o companie pe alta. Fosta com­panie care opera activitatea Domo avea probleme financia­re si nu îsi mai platea furnizorii. Apoi, sub noua entitate s-au fa­cut plati pentru o vreme, pentru ca apoi sa apara si aici proble­me. Noi nu mai livram marfa", spune un furnizor al companiei.

Potrivit ultimelor date, Domo avea în toamna circa 75 de magazine fizice si unul online.

Domo are pe site-ul propriu o oferta cu titlul "Dam Tot!" si vorbeste despre reduceri de pâna la 90%, oferta fiind valabila în magazine în perioada 13-30 noiembrie.

În oferta online apar preturi de 1-2 lei pentru produse precum "Protectie spate iGo iPad 2" sau "Carcasa iPad". Oferta include însa si alte produse, respectiv mouse-uri, cabluri sau ondulatoare de par.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.