Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie RADICALĂ luată de Hillary Clinton şi Donald Trump

cnbc.com
hillary trump

Cei doi candidaţi la alegerile prezidenţiale din SUA, Hillary Clinton şi Donald Trump, şi-au anulat vineri întâlnirile electorale în urma atacului armat de la Dallas, soldat cu moartea a cinci poliţişti şi rănirea altor şapte, transmite AFP.

''Este un atac contra ţării noastre'', a declarat candidatul republican Donald Trump într-un comunicat, denunţând ''atacul oribil, de tipul unei execuţii, contra a 12 poliţişti din Dallas, dintre care cinci au murit şi şapte au fost răniţi''.

Citește și: S-au călcat în picioare pentru a intra în McDonald’s‎: Imagini INCREDIBILE

Echipa de campanie a lui Trump a anunţat anularea deplasării acestuia la Miami (sud-estul SUA) ''ca urmare a evenimentelor tragice de la Dallas''.

''Plâng pentru poliţiştii ucişi în timp ce îşi făceau datoria sfântă pentru a proteja manifestanţi paşnici, pentru familiile lor şi toţi cei care servesc alături de ei'', a scris la rândul său Hillary Clinton pe Twitter, într-un mesaj personal semnat 'H'.

Citește și: Iată cât de importantă e ora la care mănânci: Efectele sunt vitale

Candidata democrată urma să se deplaseze în statul Pennsylvania (estul SUA) alături de vicepreşedintele Joe Biden. ''Ca urmare a evenimentelor tragice de la Dallas, evenimentul prevăzut împreună cu vicepreşedintele Biden a fost amânat'', a precizat echipa de campanie a lui Hillary Clinton.

Oraşul Dallas (statul Texas) a fost joi noaptea scena unui atac coordonat soldat cu moartea a cinci poliţişti, în cursul unei manifestaţii de comemorare a americanilor de culoare ucişi de poliţişti în SUA, scrie agerpres.ro.

Citește și: REVOLUȚIE în medicină: A fost inventat lipiciul chirurgical

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.