Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie RADICALĂ luată de Metrorex, după crima de la Dristor: Compania a început să caute bani

www.wowbiz.ro
smurd metrou Dristor

Primele mari mișcări la Metrorex, după tragedia de la stația Dristor de luna aceasta. Compania va începe să caute bani pentru redactarea de studii de pre-fezabilitate și fezabilitate care să indice soluțiile tehnice optime pentru instalarea unui sistem de protecție a călătorilor, la marginea peroanelor din stațiile de metrou, a transmis compania pentru Profit.ro.

Citește și: Dezvăluiri 'din casă' despre Iohannis și Tudose: Cât câştigă prima doamnă şi cât încasează soţia premierului! Ce personaj e SURCLASAT de nevastă

"Pentru asigurarea circulației la metrou, în condiții de siguranță și confort, Metrorex își desfășoară activitatea în conformitate cu procedurile interne întocmite în acest sens, precum și cu legislația în vigoare. O parte din procedurile societății sunt realizate în colaborare cu autoritățile de supraveghere și protecție a persoanelor. Metrorex va da tot concursul structurilor abilitate ale statului responsabile cu asigurarea protecției publice și va colabora cu acestea pentru a găsi cele mai potrivite soluții pentru creșterea nivelului de siguranță a călătorilor în spațiile publice ale stațiilor de metrou.

În acest sens, Metrorex va face demersuri în vederea identificării surselor de finanțare necesare pentru elaborarea studiilor de pre-fezabilitate și fezabilitate care să stabiliească soluțiile tehnice optime ale unui sistem de protecție a călătorilor, la marginea peroanelor din stațiile de metrou", este mesajul companiei de transport subteran.

Ușile portpalier, soluție avansată recent și de ministrul Transporturilor, funcționează ca un "gard" și permit accesul călătorilor în vagoanele de metrou doar după ce trenul a oprit în stație.

Citește și: PANICĂ pentru început de an! Finanțiștii avertizează: Euro URIAȘ

O tânără în vârstă de 25 de ani a murit în urmă cu circa zece zile, în stația de metrou Dristor. Ea a căzut în fața unei garnituri de metrou, inițial suspectându-se că a fost vorba despre o sinucidere. Poliția Capitalei a anunțat, după câteva ore, că tânăra a fost de fapt împinsă de o altă femeie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.