Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie RADICALĂ luată de organizatorii Miss America: Se renunță la proba costumelor de baie, după cea a rochiilor de seară

Organizatorii concursul de frumuseţe Miss America renunţă la proba costumelor de baie, după ce au eliminat-o şi pe cea a rochiilor de seară, scrie BBC.

Vestea a fost dată de Gretchen Carson - câştigătoarea titlului în 1989 şi preşedintele comitetului Miss America - la emisiunea „Good Morning America” de la ABC.

Citește și: Lovitură dură încasată eMag: Ce a decis instanţa – au fost RETRASE mai multe produse

„Nu vom mai juriza candidatele după fizic. Asta este ceva foarte important. Nu mai suntem un carnaval, suntem o competiţie”, a spus ea.

Proba costumelor de baie va fi înlocuită cu interviuri ale concurentelor. Cât despre cea a rochiilor de seară, participantelor li se va cere să îmbrace haine în care se simt bine şi care le reprezintă stilul.

Citește și: Copos face o nouă mutare: În ce a investit milionarul

„Multe tinere spun că le-ar plăcea să fie parte din programul nostru, dar nu vor să apară pe tocuri şi în costume de baie. Ei bine, acum nu mai este cazul”.

Anul trecut, în urma unui scandal privind mai multe e-mail-uri în care era folosit un limbaj vulgar la adresa concurentelor, San Haskell a demisionat din funcţia de director executiv al Miss America, la fel şi preşedintele Josh Randle şi alţi membri ai comitetului.

Citește și: S-a dat sentința în dosarul „Gala Bute”! Ce avere are singurul inculpat care a fost ACHITAT în speța în care Elena Udrea a primit 6 ani cu executare

Următoarea ediţie a Miss America va avea loc pe 9 septembrie 2019, scrie news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.