Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie RADICALĂ luată de Scoția după ATENTATUL de la Londra

atentat londra

Parlamentul regional scoţian şi-a suspendat miercuri, din cauza atacului petrecut la Londra, dezbaterile cu privire la autorizarea prim-ministrului Nicola Sturgeon să solicite guvernului britanic organizarea unui nou referendum de independenţă, transmit Reuters şi AFP.

'Deşi nu există informaţii care să sugereze existenţa unei ameninţări specifice pentru Scoţia, Edinburgh sau Holyrood (parlamentul regional), am sporit măsurile de securitate, cu efect imediat la parlamentul scoţian ca măsură de precauţie', a precizat conducerea legislativului scoţian, într-un comunicat, precizând că urmăreşte 'situaţia foarte îndeaproape', scrie agerpres.ro.

Citește și: O femeie a făcut SEX ÎN PARCARE, în văzul tuturor, cu un bărbat ajuns inconștient: A fost ARESTATĂ, iar explicațiile sunt HALUCINANTE / VIDEO

Legislativul scoţian urma să aprobe fără probleme o moţiune prin care să o autorizeze pe Nicola Sturgeon să solicite organizarea unui referendum privind independenţa Scoţiei. Votul era programat la ora 17.30 GMT, Partidul Naţional Scoţian al prim-ministrului dispunând de o majoritate cu susţinerea ecologiştilor.

Un incident de securitate tratat de poliţia londoneză drept un atac terorist a avut loc miercuri după-amiază în capitala britanică, pe podul Westminster. Un poliţist a fost înjunghiat şi mai multe persoane au fost rănite, dintre care unele foarte grav, de un atacator care a intrat mai întâi cu maşina în zona rezervată pietonilor pe podul Westminster, lângă parlament.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.