Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie RADICALĂ luată de SUA în privința zborurilor din Orientul Mijlociu: Restricții URIAȘE

news.yahoo.com
avion disparut

SUA se pregătesc să interzică începând de marţi pasagerilor îmbarcaţi pe zborurile provenind din mai multe ţări din Orientul Mijlociu să transporte în cabină aparate electronice, precum tablete sau laptopuri, potrivit mai multor mass-media şi tweet-uri ale companiilor aeriene, potrivit AFP.

Pe contul său oficial de pe Twitter, compania Saudi Airlines avertizează că "laptop-urile şi tabletele nu sunt autorizate pe zborurile spre Statele Unite ale Americii".

Citește și: Lista lui Trump: Imigranții infractori și autoritățile locale ce refuză expulzarea lor

"Telefoanele mobile şi echipamentul medical necesar în timpul zborului sunt excluse de la aceasta interdicţie", a declarat la rândul său compania iordaniană Royal Jordanian, într-un tweet în atenţia clienţilor săi luni după-amiază. Mesajul a fost şters ulterior de către companie. Mass-media americane au explicat că noua regulă, adoptată din motive de securitate, nu a fost încă oficializată.

"Aparatele interzise, cum ar fi laptop-uri, tablete, camere video, playere DVD şi jocuri electronice etc ... trebuie să fie transportate în bagaje înregistrate", prin urmare, plasate în cală, a explicat, de asemenea, compania în acest tweet.

Aceste reguli se referă la treisprezece ţări, ziarul The Guardian. Financial Times a indicat că măsura vizează companii din opt ţări, anunță Agerpres.

Ministerul american pentru Securitate Internă (DHS) a refuzat să facă orice fel de comentariu pe acest subiect şi a spus că va furniza "informaţii la timpul potrivit".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.