Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie REVOLTĂTOARE a coaliției PSD-ALDE: declară RĂZBOI presei și invitaților din Parlament

Războiul politic dintre cei din USR și PSD face victime colaterale. Parlamentarii au decis să se protejeze de presă și de invitații din Parlament.

Lifturile principale din Parlament vor fi destinate exclusiv transportului parlamentarilor. Prin această măsură cei mai afectați vor fi jurnaliștii, în special operatorii și cei care sunt nevoiți să ducă în Parlament aparatura necesară transmisiunilor pentru televiziune.

Nu ar fi o problemă faptul că se permite accesul doar în lifturile secundare, dar acestea sunt destul de mici și aparatura tehnică pentru televiziune este voluminoasă.

De asemenea, în multe cazuri, jurnaliștii trebuie să ajungă dintr-o parte în alta a Parlamentului extrem de rapid, iar cu lifturile secundare va fi mult mai dificil acest lucru.

Cei de la Parlament susțin că această măsură este valabilă doar pentru ziua de astăzi, însă nu există nicio decizie oficială în acest sens.

UPDATE: Surse parlamentare susțin că Liviu Dragnea este foarte nervos pentru faptul că jurnaliștii stau mereu în zona liftului și îl pândesc pentru declarații. De altfel, cei de la Camera Deputaților au dat un pas înapoi și jurnaliștii pot utiliza un lift principal, dar liftul care dă spre biroul lui Liviu Dragnea rămâne cu acces interzis.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.