Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DECIZIE Soţia UCIGAȘULUI din Oneşti rămâne în arest preventiv

Soţia bărbatului care a ucis doi muncitori într-un apartament din Oneşti rămâne în arest preventiv, a decis Tribunalul Băcău. Hotărârea instanţei este definitivă, anunță news.ro.

Tribunalul Bacău a respins, vineri, ca nefondată, contestaţia formulată de Aurelia Moroşan împotriva deciziei Judecătoriei Oneşti prin care fusese arestată preventivă. Astfel, femeia rămâne arestată şi a fost obligată să achite suma de 400 de lei reprezentând cheltuieli judiciare către stat. Ea este acuzată de complicitate la infracţiunea de lipsire de libertate. Decizia Tribunalului Bacău este definitivă.

Citește și: Denise Rifai atrage atenția lui Klaus Iohannis și Guvernului Cîțu: ‘Precedentul ce s-ar crea e cu mult mai periculos chiar și decât bătaia încasată de români pe 10 august’

Judecătoria Oneşti a admis, marţi, solicitarea procurorilor de arestare preventivă a Aureliei Moroşan, soţia bărbatului care a sechestrat şi a omorât doi muncitori. Decizia Judecătoriei a fost contestată.

Luni, un bărbat a sechestrat doi muncitori într-un apartament din Oneşti care i-a aparţinut şi pe care l-a pierdut, iar după câteva ore i-a înjunghiat, ambii murind în urma rănilor suferite.

Agresorul a fost împuşcat în picioare de către poliţişti, fiind în continuare internat în spital.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.