Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie SURPRINZĂTOARE în dosarul 'Balena Albastră'. Ce au hotărât procurorii DIICOT / DOCUMENT

captura youtube
balena albastra

Procurorii DIICOT au decis să claseze dosarul „Balena Albastră”. Procurorii susțin că sinuciderile, care au avut loc anul trecut în România, nu au legătură cu jocul.

Anchetatorii au investigat 10 cazuri, cinci în care copiii s-au sinucis și alte cinci în care copiii s-au rănit, dar le-au clasat pe toate.

Procurorii spun că nu au găsit dovezi care să indice că actele sinucigase au fost provocate de cei care au legătură cu celebrul joc Balena Albastră.

VEZI AICI MOTIVAREA PROCURORILOR DIICOT.pdf

"Din întreg materialul probator administrat în privinţa cauzelor soldate cu decesul celor patru minori, niciunul dintre acestea nu a avut vreo legătură cu „Balena Albastră”. Este greu de cuantificat şi de justificat suferinţa prin care au trecut rudele minorilor, care, dincolo de durerea inerentă pierderilor suferite, au fost nevoite să facă faţă unor speculaţii nedrepte, ce păreau imposibil de înlăturat la momentele iniţiale. (...) Astfel, faţă de infracţiunile de „ucidere din culpă”, prev. de art. 192 alin. 1 din Codul penal, urmează a se dispune clasarea, în baza art. 16 alin. 1 lit. b din Codul de procedură penală.", se arată în ordonanţa de clasare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.