Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie SURPRINZĂTOARE luată de Klaus Iohannis: Ce face la mai puțin de două ore de la invitația Viorică Dăncilă de a accepta dezbaterea

Facebook
Klaus Iohannis tricolor

România își decide soarta pe parcursul următoarelor 9 zile! Atât la fotbal, cât și la nivel de președinte. România joacă, vineri seara, cu Suedia, în meciul pe care trebuie să îl câștige, pentru a mai spera la calificarea la Euro 2020, găzduit și de București. Luni, tricolorii merg la Madrid, în Spania, unde au un alt meci decisiv, pe care nu trebuie să îl piardă pentru a prinde Euro. ”Ultimul meci”, cel al tuturor românilor, are loc duminica viitoare, la vot, când trebuie ales președintele țării pentru următorii 5 ani.

Klaus Iohannis a profitat de moment și, după mult timp, le transmite un mesaj tricolorilor. Președintele refuză o dezbatere televizată cu adversara sa, Viorica Dăncilă, dar se uită la televizor la meciul cu Suedia, de pe Arena Națională.

Citește și: Viorica Dăncilă a mărturisit- Câte case are fostul premier

”În această seară, cu toții suntem alături de tricolori în duelul cu Suedia din preliminariile Campionatului European de fotbal. Hai România!”, e mesajul în plină campanie electorală al lui Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.