Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sancțiuni de tot râsul! UEFA, 'fricoasă' după scandările cu Vladimir Putin de la meciul echipei lui Mircea Lucescu din preliminariile Ligii Campionilor

Evening Standard
UEFA

Comisia de Apel a UEFA a comunicat vineri decizia forului european în cazul suporterilor echipei Fenerbahce, care au avut scandări pro-Putin în timpul manşei secunde din turul doi preliminar al Ligii Campionilor, anunță news.ro.

Măsurile luate de UEFA sunt următoarele:

- Avertisment dat clubului Fenerbahce SK, privind conduita necorespunzătoare a echipei;

- A amendat clubul turc Fenerbahce SK cu suma de 50.000 de euro şi a dispus închiderea parţială a stadionului Sukru Saracoglu cu cel puţin 5.000 de locuri pentru următorul meci în care Fenerbahce SK va fi club gazdă. Motivaţia a fost aceea că galeria clubului din Istanbul a aruncat diverse obiecte pe gazon, a transmis mesaje provocatoare cu caracter ofensator şi a avut scandări interzise.

Închiderea parţială a unor sectoare ale stadionului Sukru Saracoglu este subiectul unei perioade de probă care se întinde pe următorii doi ani de la data emiterii prezentei decizii.

Echipa Dinamo Kiev a învins cu 2-1 pe Fenerbahce SK, la Istanbul, miercuri, 27 iulie, într-un meci contând pentru manşa secundă a turului doi preliminar al UEFA Champions League.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.