Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Haos la Pitești! Mircea Rednic a scos echipa de pe teren

Captură Digi
Mircea Rednic

FC Argeș - UTA Arad se anunța un duel de foc în zona ”roșie” a clasamentului din Superligă. Cele două echipe se luptă pentru evitarea retrogradării, iar partida a fost una plină de evenimente.

Prima parte a partidei le-a aparținut clar arădenilor, iar Claudiu Keșeru și Virgil Postolachi le-au asigurat un avantaj confortabli celor de la UTA.

În minutul 42, FC Argeș a beneficiat de primul penalty al partidei dar Andreas Calcan a executat slab lovitura de pedeapsă, iar scorul primei reprize a fost 2-0 pentru oaspeți.

A 2-a repriză a început cu atacuri timide de partea celor de la FC Argeș și ”vulturii” au beneficiat de o nouă lovitură de departajer, în minutul 77, de data aceasta transformată de Andres Garita.

Finalul partidei a fost unul extrem de tensionat, iar după consultarea VAR, arbitrul Adrian Cojocaru a acordat al 3-lea penalty pentru FC Argeș în minutul 90+6,, iar tehnicianul celor de la UTA Arad, Mircea Rednic a luat  decizia de a scoate echipa de pe teren.

Jucătorii celor de la UTA Arad au stat la marginea terenului timp de 3 minute, atât cât le este permis și de regulament.

În cele din urma, Rednic a decis să îi lase pe jucători pe teren, iar penalty-ul a fost transformat de Garita și partida s-a încheiat 2-2.

FC ARGEŞ: Straton - Tofan, Turda, Zebic, Rizzi (Garita 46) - Mimito Biai, Meza Colli (Y. Pîrvu 64), I. Şerban (Dobrosavlevici 46) - G. Creţu (Bassong 75), Koubemba (Jobello 64), Calcan. ANTRENOR: Bogdan Argeş Vintilă

UTA ARAD: Fl. Iacob - Vukcevic, Benga, Hoxhallari, Aly Abeid – Batha (Cascini 81), P. Anton (Ubbink 65) - Şteau (Isac 72), Postolachi (Milosevic 81), Roger - Keşeru (Otele 64). ANTRENOR: Mircea Rednic

Cartonaşe galbene: Koubemba 25, Zebic 54, Garita 57 / Hochallari 40, Vukcevic 56, Cascini 90+4, Batha 90+12

Arbitri: Adrian Cojocaru - Vasile Marinescu, Ovidiu Artene - Florin Andrei

Arbitri VAR: Sebastian Colţescu - Ionel Valentin Dumitru

Observator: Augustus Constantin

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.