Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizii cruciale luate de PSD și PNL referitor la candidatul Primăriei Capitalei. Ce au hotărât legat de Piedone. Nu va exista candidat independent

stiripesurse.ro
coalitie pnl psd

Liberalii și social-democrații urmează să lanseze pe piață două sondaje de opinie în care vor măsura candidați pentru Primăria Capitalei. O decizie de ultim moment a fost luată de liderii partidelor aflate la putere, astfel că nu va exista un candidat independent pentru funcția de primar general.

Mai mult, surse politice ne-au declarat că Cristian Popescu Piedone a fost exclus din discuții ca posibil candidat comun al coaliției la alegerile locale pentru Primăria Capitalei și au catalogat insistența lui pentru candidatură de un joc de negociere/presiune în legătură cu Lista pentru alegerile europarlamentare.

Vezi și: Stenograme incendiare despre OUG care permite traseismul politic: Nu se poate altfel, fir-ar a dracului

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan anunța vineri cele două sondaje de opinie care urmează a fi lansate.

„Noi avem două sondaje de opinie care vor intra undeva sâmbătă, duminică, în piață. Sunt două case de opinie independente, alese de PNL și PSD. Pe chestionarul comun pe care îl aplicăm, avem trei nume, cei din PSD, alte trei nume, deci sunt șase nume care vor fi testate. Printre aceste nume, bineînțeles, și Sebastian Burduja, și Gabriela Firea”, a declarat Rareș Bogdan la digi 24.

Sondaje pentru determinarea unui candidat comun vor fi făcute foarte probabil și la Sectoarele 1 și 2, primării conduse acum de reprezentanții USR, Clotilde Armand și Radu Mihaiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.