Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizii dure luate de West Ham: Clubul londonez a decis interdicţii pe viaţă pentru mai mulţi suporteri, după incidentele de la meciul cu Burnley

www.skysports.com
West Ham United

Clubul West Ham United a anunţat, joi, că a decis interdicţii pe viaţă pentru mai mulţi suporteri, ca urmare a incidentelor de la meciul cu Burnley, disputat la 10 martie, în Premier League.

Cinci fani au primit interdicţii pentru că au intrat pe teren, încălcând grav reuglamentul privind siguranţa pe stadion. Suporteriii respectivi nu vor mai avea acces la partidele echipei West Ham, atât de pe teren propriu cât şi din deplasare.

Alţi suporteri au primit interdicţii pe viaţă pentru că au aruncat cu monede sau cu alte obiecte cu intenţia de a răni pe cineva, anunță News.ro.

Clubul, alături de societatea care administrează stadionul şi de poliţie, anchetează în continuare incidentele şi ar putea dicta noi sancţiuni înainte de următorul meci de acasă, cu Southampton, din 31 martie.

La 10 martie, câţiva fani au invadat terenul London Stadium, nemulţumiţi de evoluţia favoriţilor de la West Ham United, care au pierdut un nou meci în Premier League, scor 0-3, cu Burnley.

Primul incident a avut loc după ce Burnley a deschis scorul în minutul 66, când un fan a încercat să se îndrepte către căpitanul gazdelor, Mark Noble. Fotbalistul l-a placat pe suporter, care a fost preluat destul de târziu de forţele de ordine.

Alt spectator a luat un fanion de la colţul suprafeţei de joc şi s-a dus cu el la centrul terenului, după ce oaspeţii au marcat golul de 2-0, în minutul 70.

La 0-3, scor stabilit în minutul 81, alţi fani au pătruns în suprafaţa de joc.

Fanii l-au huiduit pe preşedintele gazdelor, David Sullivan, care a părăsit stadionul sub escortă, în minutul 85.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.