Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deciziile Comitetului Executiv în privinţa echipelor din cupele europene: FC Voluntari nu e pe listă

Inquam Photos / Octav Ganea
FC Voluntari fotbal cupa

Reunit astăzi, Comitetul Executiv al FRF a înaintat lista cu echipele ce vor participa în sezonul viitor din cupele europene. Acestea sunt: Steaua, Viitorul, Dinamo, CSU și Astra. În ciuda declarațiilor optimiste ale oficialilor echipei, pe listă nu se află și FC Voluntari, câștigătoarea Cupei României, care nu a solicitat la timp cererea de licențiere pentru ediția viitoare a cupelor europene.

Gruparea ilfoveană ar fi trebuit să facă cerere pentru obținerea licenței europene până la 31 martie, lucru care nu s-a întâmplat însă. Totuși, oficialii echipei speră că vor reuși să obțină pe ultima sută de metri licența, așteptând un verdict favorabil din partea Comisiei de Licențiere, conform gsp.ro.

În cazul în care FC Voluntari va obține dreptul de a participa în Europa, Astra Giurgiu va fi out din preliminariile Europa League deoarece a terminat pe locul șase în play-off.

În acest caz, FC Voluntari ar intra în competiție în turul III al preliminariilor, unde, mai mult ca sigur, va avea o misiune infernală, putând da peste adversari precum AC Milan, Everton, Olympique Marseille sau Zenit.

CSU va fi prima echipă românească care va debuta în aceste preliminarii, urmând să intre în competiție în turul II. La fel ca Voluntari, Dinamo urmează să debuteze în Europa tot în turul III, unde nu va fi cap de serie. Viitorul și Steaua sunt calificate în preliminariile Ligii Campionilor, urmând să joace în turul III.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.