Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Declarație șoc: Daniel Constantin este binevenit la Forța Națională

rebega constantin

Europarlamentarul Laurențiu Rebega, inițiatorul partidului Forța Națională, a declarat ieri la Argeș TV că nu exclude venirea lui Daniel Constantin și a grupării sale la partidul Forța Națională, chiar dacă, recunoaște Rebega, pe moment ideologiile lor sunt diferite.

„Nu am discutat acest subiect cu Daniel Constantin, dar este competent, un bun politician, şi atât el, cât şi cei care vor să să alăture partidului Forța Națională, sunt bine veniți”, a declarat europarlamentarul la postul de televiziune amintit.

Declarația vine în contextul în care circulă scenarii potrivit cărora Victor Ponta și Daniel Constantin își vor continua cariera politică într-un partid naționalist după ce disputele interne din PSD și ALDE îi vor obliga pe cei doi politicieni să caute o alternativă pe scena politică. Cum Bogdan Diaconu i-a promis în repetate rânduri lui Dragnea că el nu are legătură cu polul naționalist la care ar veni Ponta și Constantin, media a ehiculat varianta ca Forța Națională a lui Rebega să fie construcția la care vor veni fostul premier și fostul vicepremier.

DIICOT dă iama în lumea traficanților de droguri

Rebega a fost ieri la Pitești la lansarea Filialei Argeș a partidului Forța Națională și a ținut și un discurs în fața elevilor de la Liceul Tehnologic Astra din municipiu unde a vorbit despre valorile europene și despre viitorul României în UE.

Rebega a declarat la lansarea Filialei Argeș, al cărei președinte este omul de afaceri Andrei Mihai, că sloganul Forței Naționale este ”România pe primul loc” deoarece  în cei 10 ani de la aderarea la UE, țara noastră nu a reușit să reducă decalajul față de alte țări din Uniune, în ciuda a ceea ce s-a facut până acum. ”Important este să ne apărăm interesele în primul rând, și la noi în țară, și în Uniunea Europeană. Vrem ca în următorii 5-10 ani să accesăm tot ceea ce înseamnă fonduri europene. Reducerea puternică a decalajelor între țările puternic dezvoltate și celelalte țări este singura modalitate de a face Europa puternică și funcțională. Politica României nu este acum o politică pentru România. Este pentru altcineva. Trebuie să jucăm diplomatic, iar relațiile cu posibili parteneri nu te plasează în afara Europei”, a mai spus Rebega la lansarea FN Argeș.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.