Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Declarație șoc: `Europa trebuie eliberată de Angela Merkel`

Yoan Valat/ European Pressphoto Agency
Angela Merkel

În contextul în care Cancelarul Germaniei Angela Merkel și-a anunțat intenția de a candida pentru al patrulea mandat în fruntea Guvernului de la Berlin, partidul Forța Națională a ieșit cu un mesaj extrem de dur prin care spune că ”Europa trebuie eliberată de Angela Merkel”. ”Dacă politicile Angelei Merkel ar afecta numai Germania, realegerea Angelei Merkel ar fi doar o problemă internă a acestei țări. Dar Angela Merkel are pretenția să conducă întreaga Europă și să își impună politicile de austeritate și de primire a imigranților întregii Uniuni Europene”, spune secretatul general al Forței Naționale Mircea Găinușă.

Vezi și: Dosarul Microsoft EXPLODEAZĂ în plină campanie electorală

Mai departe, Forța Națională spune că ”Europa trebuie eliberată de Angela Merkel pentru ca dezastrul UE să înceteze, iar valurile de imigranți din afara UE să fie oprite. Pentru Europa, Merkel a însemnat anularea suveranităților naționale, austeritate pentru cetățenii simpli dar nu și pentru multinaționale, precum și invazia imigranților cu tot alaiul de probleme pe care aceștia le-au adus cu ei: amenințări teroriste, creșterea infracționalității și a nesiguranței pentru cetățeni, prăbușirea nivelului de trai pe tot cuprinsul UE”.

Potrivit Forței Naționale, ”Angela Merkel vrea să fie din nou cancelar ca să își continue politicile dezastruoase de pe urma cărora toți cetățenii Europei au avut de suferit, inclusiv cei din Germania. Pentru România, Angela Merkel a însemnat susținerea lui Traian Băsescu în momentul în care foarte mulți români au dorit eliberarea țării de sub conducerea coruptă și dezastruoasă a acestuia, precum și impunerea unei politici de austeritate care s-a dovedit catastrofală pentru economia României și pentru viața cetățenilor români. Ulterior, Angela Merkel a devenit un susținător al președintelui Iohannis și al politicilor anti-românești ale acestuia”.

În final, Mircea Găinușă crede că ”Europa nu se poate reforma cu asemenea politicieni la cârmă care nu înțeleg că actuala politică duce la distrugerea coeziunii și bunăstării în interiorul UE. De aceea, alegerile din Germania și eliberarea de Angela Merkel nu sunt importante doar pentru cetățenii germani, ci pentru toți cei care își doresc un viitor mai bun în interioriul Uniunii”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.