Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Declarații ULUITOARE ale avocatului din oficiu al monstrului din Caracal: 'Este în interesul lui'

Inquam Photos / Bogdan Danescu
gheorghe dinca

Gheorghe Dincă, criminalul care a ucis cel puțin două fete în Caracal, a fost convins de avocatul său și de către anchetatori ca să spună adevărul despre faptele sale. Avocatul Bogdan Alexandru a declarat că acesta a fost în Italia, dar nu a fost acuzat de viol, iar familia nu știa că ar avea probleme psihice.

”Inițial nu și-a recunoscut faptele. Eu, ca avocat, am purtat numeroase discuții cu dumnealui și a fost sfătuit atât de mine, cât și de organele în cauză, să spună adevărul pentru că este în interesul lui. Nu se confirmă că a ucis-o pe Luiza când a aflat că are dosar de DIICOT. A recunoscut că le-a ucis pe cele două.

Citește și: Câtă incompetență la Caracal! Cine a descoperit, de fapt, locul de unde a sunat Alexandra

Nu am discutat dacă face parte dintr-o rețea de proxeneți, de oameni care duc fete în străinătate. Infirm că ar fi fost acuzat de viol în Italia. A ajuns în Italia în toamna anului 2002, ca să lucreze în domeniul construcțiilor. Eu nu știu să fi fost expulzat. S-a întors în România pentru că a făcut un accident de muncă, în 2007, a căzut de o scară, a făcut o fractură la un picior, i s-a introdus o tijă într-un picior. Nu a mai putut să lucreze și a decis să revină în țară. Sunt acte medicale care atestă.

Nu am cunoștință despre problemele sale de sănătate mintală. Eu am întrebat membrii familiei dacă a avut probleme psihice și mi s-a spus că nu.”, a spus Bogdan Alexandru, avocatul din oficiu al criminalului, la România TV.

Citește și: Fosta iubită a lui Radu Mazăre, unsă șefă la MAI! Numire-cheie la Interne .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.