Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Declarațiile care vor intra în ISTORIE: Cristiano Ronaldo i-a cerut lui Lionel Messi să ia cina împreună - VIDEO

ronaldo messi

Cristiano Ronaldo (34 de ani) a declarat, joi, în timpul galei pentru extragerea grupelor Champions League, că îi lipsește atacantul argentinian și că și-ar dori să ia cina împreună cu el.

Cei doi atacanți au fost așezați unul lângă celălalt la gala de extragere a grupelor Champions League, care a avut loc joi, la Monte Carlo.

Citește și: Florin Călinescu o nimicește pe Viorica Dăncilă! Doamna Dăncilă nu are faţă de un echipament sofisticat

Ronaldo a fost întrebat despre marele său rival, Lionel Messi, iar răspunsul acestuia a fost: Am împărțit aceeași scenă, timp de 15 ani. Eu și el. Nu știu dacă asta s-a mai întâmplat în fotbal. Aceiași doi tipi, pe aceiași scenă, în tot acest timp. Nu este ușor. Avem o relație bună. Nu am luat până acum cina cu Messi, dar sper să o facem în curând. Îmi este dor să joc în Spania. Am purtat această bătălie timp de 15 ani. L-am împins să se autodepășească și el m-a împins pe mine. Este minunat să fii parte din istoria fotbalului”.

Întrebat despre evoluția carierei sale, Ronaldo a declarat: ”A fost un an special pentru că am fost nouă ani la Real Madrid și să mă mut în campionatul italian a fost o mișcare importantă. Anul a fost incredibil. Am câștigat trei titluri: Supercupa, Serie A și Liga Națiunilor. Individual, m-am descurcat incredibil. Un an minunat. Sunt mândru. A fost perfect”.

Citește și: Rareș Bogdan pune tunurile pe Tăriceanu! ‘Aţi stat bot în bot cu PSD şi acum faceţi din amnezie o virtute’

Juventus a nimerit în grupa D, alături de Lokomotiv Moscova, Atletico Madrid și Bayern Leverkusen. Barcelona este parte din grupa F, alături de Borussia Dortmund, Inter Milano și Slavia Praga.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.