Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Declarație halucinantă a ucigașului supranumit 'atacatorul cu arc' din Norvegia: Ideea mea era că trebuie să ucid pentru a renaşte într-un loc bun

norvegia

Bărbatul acuzat că a terorizat anul trecut oraşul norvegian Kongsberg cu un arc cu săgeţi şi cu cuţitul a recunoscut miercuri că a înjunghiat mortal cinci oameni, la începutul procesului său, relatează agenţia norvegiană NTB preluată de dpa.

Deşi în momentul faptelor, în octombrie anul trecut, s-a vorbit mult de atacatorul cu arcul, toate victimele decedate au murit ca urmare a unor răni de cuţit, majoritatea în propriile lor case. Alte trei persoane au fost rănite. Bărbatul este acuzat şi că a aruncat cu cuţitul în trei poliţişti.

La proces, acuzatul, care este danez, şi-a justificat faptele prin... dorinţa de a renaşte. "Ideea mea era că trebuie să ucid pentru a renaşte într-un loc bun", a declarat acesta.

Procurorii speră ca suspectul să fie plasat într-o instituţie psihiatrică. "Conform experţilor, acuzatul suferă de schizofrenie paranoidă din 2007", fiind considerat iresponsabil în momentul crimelor din octombrie anul trecut.

Procuratura a prezentat miercuri la tribunal imagini surprinse de camerele de supraveghere în care atacatorul trage cu arcul şi cu săgeţi în clienţii dintr-un supermarket. Un client s-a baricadat atunci în garajul magazinului şi a chemat serviciile de urgenţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.