Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Declarație incredibilă la televiziunea de stat a Rusiei: N-aș bombarda Polonia, i-aș lovi pe români. Au devenit aroganți

pro tv
dmitri evstafiev

Declarații șocante la televiziunea de stat a Rusiei! Un profesor a îndemnat ca România să fie bombardată de Rusia pe motiv că țara noastră a devenit mult prea arogantă.

Dmitri Evstafiev, profesor la Școala de Economie din Moscova, a făcut aceste afirmații în cadrul unei emisiuni realizată de Vladimir Solovyov, un proeminent propagandist rus.

”Bombardarea este necesară. Oricum, încep să fiu tot mai mult de acord cu Vladimir Rudolfovich (Solovyov). Nu aș bombarda Polonia chiar acum. Încă nu am negociat cu ei. În schimb, i-aș lovi pe români. Dar știți de ce? Au devenit tot mai aroganți. Este clar că românii au început să fie aroganți. Așa că i-aș pune pe români, în locul lor (al polonezilor, n. red.). Gaza este bombardată în prezent. Spre deosebire de Gaza, aș lovi cu atenție câteva baze militare românești prin care sunt trimise ajutoare militare, muniție și toate celelalte.” - a spus Evstafiev.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.