Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Declaratie REVOLTATOARE a unui lider politic: Caricaturistii ucisi, inamicii partidului

charlie

Eu nu sunt Charlie. Acestia erau dusmani ai partidului si de curand cereau dizolvarea lui, este declaratia unui lider politic francez pe care multi o vor cataloga drept revoltatoare.

Afirmatia ii apartine fostului presedinte al Frontului National, Jean Marie Le Pen, care nu face pentru prima data declaratii socante, convingerile sale xenofobe fiind de notorietate in Franta.

"Imi pare rau, dar eu nu sunt Charlie", a spus fostul lider al Frontului National, sambata, referindu-se la fraza devenita populara dupa masacrul din redactia revistei de satira Charlie Hebdo, scrie YnetNews.

Le Pen a deplans insa moartea celor 12 "compatrioti" in atacul terorist de miercuri, insa a criticat un mars programat duminica in memoria acestora. Este un mars "orchestrat de presa", crede Le Pen.

Frontul National nu a fost invitat la marsul la care vor participa mai multi lideri internationali, inclusiv presedintele roman Klaus Iohannis, insa presedintele Frantei Francois Hollande a subliniat ca prezenta oricui este binevenita chiar daca nu au fost extinse invitatii formale.

"Astazi, toata lumea spune: 'Je suis Charlie'. Ei bine, imi pare rau, dar eu nu sunt Charlie. Sunt miscat de moartea a 12 compatrioti a caror identitate politica nu doresc sa o cunosc - desi o stiu deja prea bine. Acestia erau dusmanii Frontului National, care de curand au solicitat dizolvarea partidului", a afirmat acesta, potrivit ziare.com.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.