Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Declaraţii emoţionante ale lui Claudio Ranieri după ce a fost dat afară: 'Visul meu a murit'

independent.co.uk
Claudio Ranieri

Claudio Ranieri, fostul antrenor al celor de la Leicester, a oferit primele declarații după ce a fost destituit de pe banca tehnică a "vulpilor", conform gsp.ro. "Ieri, visul meu a murit. După euforia incredibilă creată după sezonul precedent, când am fost campioni, tot ce visam era să rămân la Leicester, clubul pe care îl iubesc, pentru totdeauna.

Din păcate, n-a fost să fie. Vreau să mulțumesc soției mele Rosanna și întregii familii pentru suportul lor necondiționat din timpul perioadei petrecute de mine la Leicester. Mulțumesc enorm și clubului. A fost o aventură incredibilă, care îmi va rămâne mereu întipărită în minte. Mulțumesc din suflet celor de la club, jucătorilor, staff-ului, tututror celor care au fost parte din ceea ce am realizat.

Cel mai mult mulțumesc suporterilor. M-au iubit încă din prima mea zi aici, la fel cum am făcut și eu. Nimeni nu poate să șteargă ceea ce am realizat și sper că veți zâmbi de fiecare dată când vă veți aminti. A fost o adevărată onoare și plăcere să fiu campion alături de voi", a spus Ranieri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.