Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decorată de Iohannis, Ileana Vulpescu îl laudă pe Iliescu: S-a purtat extraordinar cu intelectualii

ileana vulpescu

Preşedintele Klaus Iohannis i-a conferit, joi, scriitoarei Ileana Vulpescu Ordinul Naţional "Steaua României" în grad de Cavaler. În ciuda distincției primite, scriitoarea spune că îl admiră pe Ion Iliescu, președintele care ”s-a purtat extraordinar cu intelectualii”, în timp ce despre Klaus Iohannis  zice că ”nu putem judeca un om după cîteva luni, trebuie să așteptăm tot mandatul pentru a trage concluzii”

„Despre Ion Iliescu nu am de spus decît lucruri bune, s-a purtat extraordinar cu intelectualii. A încercat un lucru foarte important și foarte greu de realizat în perioada mandatelor sale, să fie liniște în țară… pentru că au fost vremuri grele, primejdioase.

Citește și: Asta trebuie să faci dacă vrei să trăiești mult: Regulile de respectat

Lucruri bune s-au întîmplat și pe cînd ministru al Culturii era academicianul Răzvan Theodorescu și adjunctul său, Ion Antonescu, zis Mareșalul. S-a obținut un spor la pensii și niște indemnizații de merit pentru scriitori și nu numai.

Cît despre noul președinte… Nu pot să spun multe. A decorat oameni de cultură, m-a decorat și pe mine… E prea de curînd totul, nu putem judeca un om după cîteva luni, trebuie să așteptăm tot mandatul pentru a trage concluzii”, spune Ileana Vulpescu pentru Q Magazine.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.