Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decrete semnate de președintele Iohannis: Două legi, privind performanța energetică a blocurilor și protecția socială a angajaților, promulgate

klaus iohannis semneaza decrete

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea pentru modificarea şi completarea OUG 18/2009 privind creşterea performanţei energetice a blocurilor de locuinţe.

Legea prevede colaborarea Comisiilor tehnice de amenajare a teritoriului cu filialele teritoriale ale Ordinului Arhitecţilor din România care sunt înregistrate în Tabloul Naţional al Arhitecţilor şi cu asociaţiile profesionale ale auditorilor energetici pentru clădiri care sunt înregistraţi în lista auditorilor energetici pentru clădiri.

Preşedintele a semnat şi un decret privind promulgarea Legii pentru aprobarea OUG 2/2022 privind stabilirea unor măsuri de protecţie socială a angajaţilor şi a altor categorii profesionale în contextul interzicerii, suspendării ori limitării activităţilor economice, determinate de situaţia epidemiologică generată de răspândirea coronavirusului SARS-COV-2, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative. .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.