Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEFINITIV Marin Condescu, fostul lider sindical al minerilor și fost președinte al clubului Pandurii, a fost CONDAMNAT

condescu

Marin Condescu, fost preşedinte al clubului Pandurii Târgu-Jiu şi fost lider sindical, a fost condamnat, joi, la trei ani de închisoare cu suspendare! El a fost găsit vinovat de înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată. Sentința a fost dată de către Curtea de Apel Craiova, decizia fiind definitivă.

Inițial, pe 9 iunie 2017, Marin Condescu fusese condamnat tot la trei ani de închisoare cu suspendare, de către magistraţii Tribunalului Olt.

Citește și: Proiect de lege revoluţionar: Ce perioade ar putea fi incluse în stagiul de cotizare la pensie

Fostul vicepreşedinte al echipei, Viorel Temelescu, a primit o condamnare de doi ani şi patru luni de închisoare cu suspendare, pentru complicitate la înşelăciune şi uz de fals.

Marin Condescu şi Viorel Temelescu au fost reţinuţi în 12 noiembrie 2013, dar propunerea de arestare preventivă a fost  respinsă.

Citește și: Imagini FABULOASE: Simona Halep a uimit pe toată lumea – aşa nu ai mai văzut-o niciodată

Marin Condescu şi Viorel Temelescu au fost acuzaţi de falsificarea a trei contracte de cesiune de creanţe cu o firmă care asigura tichete de masă pentru minerii din sindicatele conduse de cei doi, însă judecătorul de caz menţiona că "prezentarea celor trei contracte ca fiind false este făcută în mod lapidar, fără a se indica, măcar succint, în ce constă falsul şi cine ar fi semnat în fals din partea Pandurii".

Condescu era acuzat şi că ar fi împrumutat de mai multe ori Clubul Pandurii cu bani împrumutaţi de la bancă, iar la returnarea sumelor acesta ar fi retras sume mai mari, în contabilitate nefiind înregistrate toate operaţiunile, el fiind acuzat de delapidare şi spălare de bani, prejudiciul fiind estimat la 2,6 milioane lei.

Citește și: Rareș Bogdan, atac furibund la adresa PSD: “Nenorociții ăştia din PSD…” .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.