Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Delegația europeană, mesaj clar pentru Liviu Dragnea în privința 'statului de drept'. Liderul PSD: 'E mai greu de spus cum faci această analiză' - VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Liviu Dragnea ÎCCJ jandarmi

Liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a avut miercuri mai multe întâlniri cu reprezentanții Parlamentului European, printre care și președintele instituției Antonio Tajani.

Drangea susține că discuțiile cu experții europeni au avut drept subiect preluarea României a președinției Consiliului  Uniunii Europene, dar și despre statul de drept.

Citește și: Liviu Dragnea, declarație cu tâlc despre Olguța Vasilescu: 'Orice femeie din interiorul PSD reprezintă un pericol pentru orice bărbat din partid' - VIDEO

„Am avut cu domnul președinte al PE două întâlniri. Una cu domnul Călin Popescu Tăriceanu și cu liderii de grup al partidelor parlamentare, și din Cameră și din Senat, unde fiecare dintre noi ne-am spus punctele de vedere atât în ceea ce privește modul în care noi considerăm că România este pregătită să gestioneze președinția Consiliului Uniunii Europene, cât și în ceea ce privește funcționarea statului de drept din România.

Ce este foarte important, din punctul meu de vedere, este că au fost unii membri din delegația europeană care au și spus că în orice țară se poate discuta despre statul de drept, foarte important este cum se face analiza unor posibile sau nu derapaje.

Pentru că este foarte simplu să spui că într-o țară nu este respectat statul de drept, definiție sau axiomă, dar este mai greu de spus cum faci această analiză și cum faci această concluzie. Ce este foarte important este că s-a desprins ideea pe care noi o îmbrățișăm: să avem o colaborare foarte strânsă și să putem comunica mai bine”, a declarat Liviu Dragnea într-o conferință de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.