Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Delegaţia Germaniei a vizitat facilităţile de la Bucureşti pe fondul meciului România-Germania din preliminariile CM

Inquam Photos - George Călin
Inquam inaugurare stadion

Reprezentanţii Federaţiei de Fotbal a Germaniei au făcut, joi, o vizită de o zi la Bucureşti pentru a vedea cum arată stadioanele şi hotelurile ce urmează a fi folosite de Nationalmannschaft, informează frf.ro, potrivit news.ro.

Echipa naţională a Germaniei va juca cu reprezentativa României la Bucureşti, pe Arena Naţională, în 28 martie, în cadrul preliminariilor pentru Cupa Mondială din Qatar.

În acelaşi timp, Nationalmannschaft are şanse să se întoarcă la Bucureşti la 28 iunie, ca învingătoare a Grupei F de la Euro-2020, pentru a juca în optimile de finală ale turneului.

Citește și: SURSE Fostul prim-ministru Tăriceanu începe PELERINAJUJL la DNA-A pus pe masa procurorilor bunuri pentru acoperirea sechestrul de 800.000 dolari pus de Direcție

Vizita de joi a avut astfel un dublu scop, drept pentru care FRF le-a prezentat celor cinci delegaţi ai federaţiei germane facilităţile şi pentru meciul din preliminarii şi pentru Euro-2020.

Team managerul naţionalei Germaniei a fost însoţit de team managerul naţionalei României, Cătălin Gheorghiu, pentru a vizita stadioanele Steaua şi Arcul de Triumf şi mai multe hoteluri din Bucureşti. Ceilalţi specialişti germani au discutat cu managerii din FRF despre planurile stadionului, despre măsurile de protecţie împotriva Covid-19 şi despre rutele de acces la Arena Naţională. Totodată au fost inspectate facilităţile arenei şi fluxurile interioare.

Delegaţia Germaniei s-a declarat satisfăcută de condiţiile de antrenament şi cazare pe care le-a găsit la Bucureşti şi speră să vină de două ori, în acest an, pe Arena Naţională, menţionează frf.ro.

În Grupa F a Euro-2020, Germania va întâlni reprezentativele Franţei, Portugaliei şi Ungariei, jucând toate meciurile la Munchen.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.