Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Delgaz Grid finalizează o investiţie de peste 1,3 milioane de lei la Mediaş

newsonly.gr
gaze naturale

Delgaz Grid finalizează o investiţie de peste 1,3 milioane de lei la Mediaş, judeţul Sibiu, care prevede înlocuirea a peste 3,5 kilometri de reţea şi branşamente, potrivit unui comunicat al instituţiei, remis, luni, AGERPRES.

Compania informează că, pentru execuţia lucrărilor de cuplare a unor conducte noi la sistemul de distribuţie, este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale miercuri, 16 septembrie, între orele 8:00 şi 18:00, pe următoarele străzi din municipiul Mediaş: Vlădeasa, Vidraru, Vaslui, Sibiului, Sebeş, Sadu, Rovinari, Milcov, Lupeni, Lotru, Libertăţii, Iacob Pisso, Fântânele, Dorobanţilor, Câmpeni, Cibin, Călugăreni, Calafat, Arieş, Alba-Iulia şi Blajului.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid.

Lucrările de cuplare a conductelor noi la sistemul de distribuţie fac parte dintr-un proiect de investiţii al companiei Delgaz Grid care a vizat înlocuirea a 3,5 km de conducte şi branşamente de gaze naturale. Investiţia, în valoare totală de peste 1,3 milioane de lei, are ca scop îmbunătăţirea siguranţei şi a calităţii serviciului de distribuţie a gazelor naturale pentru consumatorii din zonă.

Delgaz Grid, compania de distribuţie din cadrul Grupului german E.ON, operează o reţea de gaze naturale de peste 23.000 km în 20 de judeţe din partea de Nord şi de Vest a României (Cluj, Bistriţa Năsăud, Maramureş, Satu Mare, Sălaj, Timiş, Arad, Bihor, Caraş-Severin, Hunedoara, Mureş, Sibiu, Alba, Harghita, Iaşi, Botoşani, Vaslui, Suceava, Neamţ şi Bacău) şi o reţea de electricitate de aproape 81.900 km în şase judeţe din Moldova: Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava şi Vaslui.

De la intrarea pe piaţa locală, în anul 2005, E.ON a investit circa 1,7 miliarde de euro în principal pentru modernizarea reţelelor de gaze şi electricitate şi a virat către stat impozite şi taxe de 2,3 miliarde de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.