Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Demersuri pentru încheierea unei înţelegeri de înfrăţire Bucureşti-Kiev, pe ordinea de zi a CGMB

captura Digi 24
CGMB

Consilierii generali ai Capitalei vor dezbate, în şedinţa de luni, un proiect de hotărâre care prevede iniţierea demersurilor pentru încheierea unei înţelegeri de înfrăţire între Municipiul Bucureşti şi oraşul Kiev din Ucraina, potrivit Agerpres.

Demersul vizează cooperarea în domeniile administraţiei, economiei, comerţului, sănătăţii, educaţiei, culturii, turismului, mediului înconjurător, precum şi în alte domenii "compatibile cu politicile lor pentru a promova prosperitatea şi dezvoltarea pe baza egalităţii beneficiilor reciproce", prevede proiectul.

Iniţiativa aparţine grupului PNL din Consiliul General.

"Dorinţa Municipiului Bucureşti de a dezvolta relaţiile de prietenie cu oraşul Kiev a condus la analizarea posibilităţii încheierii unei Înţelegeri de Înfrăţire între cele două Capitale, la un moment ulterior, în conformitate cu prevederile legate şi procedurile în vigoare. Încheierea Înţelegerii ar avea efecte benefice pentru toţi cei implicaţi şi ar consta în realizarea unor schimburi de informaţii şi experienţă precum şi cooperare în domenii precum: dezvoltarea relaţiilor economice şi culturale, sport, educaţie, protecţia mediului înconjurător şi alte domenii stabilite de comun acord", se arată în raportul de specialitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.