Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ÎNFIORĂTOR Demi Moore a fost VIOLATĂ: 'Mama m-a vândut pe 500 de dolari' - VIDEO

the dailybeast.com
demi moore

Actrița Demi Moore a susținut că a fost violată la vârsta de 15 ani, presupusul agresor spunându-i că mama ei a vândut-o pentru suma 500 de dolari, dezvăluirile fiind făcute de artistă luni, pentru gazda emisiunii "Good Morning America", Diane Sawyer, potrivit contactmusic.net.

Actrița în vârstă de 56 de ani a vorbit despre viața ei personală într-un interviu dedicat promovării autobiografiei "Inside Out", care va fi lansată marți. Demi Moore i-a dezvăluit moderatoarei Diane Sawyer că a fost violată și că agresorul a întrebat-o cum se simte știind că mama ei a vândut-o pentru 500 de dolari.

Citește și: Sorina Matei detonează cazul fetiței de 11 ani, ucise de pedofilul olandez! ‘Soția sa este comisar-șef la IPJ Dâmbovița’

Cu toate acestea, Demi Moore nu crede că mama ei, care a decedat în anul 1998, "a vândut-o" și că incidentul ar fi fost cauzat de o astfel de tranzacție. Actriţa în vârstă de 56 de ani a povestit că a ajuns acasă unde l-a găsit pe bărbatul mai în vârstă, care o cunoştea pe mama ei. După ce a violat-o, Moore susţine că el a spus că mama ei o vânduse.

În cartea de memorii „Inside Out”, lansată vineri, Moore scrie: „A fost viol. Şi o trădare devastatoare, dezvăluită de întrebarea crudă a unui bărbat: cum se simte să fii făcută târfă de mama ta pentru 500 de dolari?”.

"Adânc în inima mea, nu cred că a fost o simplă tranzacție. Totuși, i-a oferit acces la mine și m-a pus într-o situație dăunatoare", a declarat actrița.

Citește și: Misterul a fost elucidat! De ce nu l-au reținut polițiștii pe olandezul ucigaș la plecarea de pe aeroport

"Inside Out" vorbește deschis despre viața personală a lui Demi Moore, spun editorii. În volum sunt abordate traumele din copilăria actriței, problemele legate de imaginea asupra propriului corp, relația tumultuoasă a lui Moore cu mama sa, cele trei căsnicii ale sale - printre care s-au numărat cele cu actorii Bruce Willis și Ashton Kutcher - și încercarea de a face față atât celebrității, cât și vieții de mamă.

În autobiografie, Demi Moore își descrie în detaliu copilăria, relatând că ambii părinți erau alcoolici și că a fost crescută într-un mediu marcat de agresiuni fizice.

Citește și: Gheorghe Dincă face noi mărturisiri! Ce le-a spus colegilor de celulă

Totodată, actrița a evocat unul dintre momentele în care mama ei a încercat să se sinucidă. Demi Moore a dezvăluit că a fost nevoită să îi scoată din gură mamei sale pastilele pe care intenționa să le înghită. În timpul acelui incident, Demi Moore avea doar 12 ani. Actrița a fost, la rândul ei, dependentă de alcool și de alte droguri, luptându-se pentru a scăpa de adicții.

Actrița a comparat efortul de a scăpa de adicții cu cel necesar pentru a naște natural: "Am experimentat durerea. Prin urmare, o parte a sobrietății ține de faptul că nu vreau să pierd momente din viață, din textura ei, chiar dacă lucrul ăsta generează și durere".

Citește și: Gigi Becali și-a chemat fina în fața judecătorilor- Suma uriașă pe care i-o datorează Gabriela Firea

Demi Moore are trei copii cu unul dintre foștii ei soți, actorul Bruce Willis.

Demi Moore, în vârstă de 56 de ani, a ajuns cunoscută ca actriță de televiziune, cu rolul din telenovela "General Hospital". Ulterior, a jucat în producții pentru cinema, unde a apărut în filme precum "St. Elmo's Fire/ Libertinii", "Ghost/ Fantoma mea iubită", "A Few Good Men/ Oameni de onoare" sau "Indecent Proposal/Propunere indecentă". Moore este o activistă pentru drepturile copiilor și este co-fondatoarea organizației non-profit Thorn, care are ca scop combaterea traficului de minori.

Citește și: Sorina Matei detonează cazul fetiței de 11 ani, ucise de pedofilul olandez! ‘Soția sa este comisar-șef la IPJ Dâmbovița’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.