Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Demisia, clownilor politici, e vremea profesioniștilor! UE refuză despăgubirea fermierilor români pentru că Guvernul nu a luat nicio măsură preventivă

per.ro
sigla PER - Partidul Ecologist Roman

Comisarul european pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală, Phil Hogan, susține că fermierii români afectați de pesta porcină nu vor fi despăgubiți. Mai mult, acesta subliniază că ajutoarele de urgență pentru fermieri trebuie stabilite de autoritățile române, întrucât măsurile implementate de România pentru monitorizarea și eradicarea acestui virus sunt susținute financiar de UE, încă din 2015. Mai departe, comisarul European Phil Hogan accentuează importanța respectării cerințelor de monitorizare, de limitare a răspândirii bolii, cât și cerințelor de biosecuritate.

Ne întrebăm, oare ce înțelege ministrul Daea prin biosecuritate, ori dacă printre derapajele sale lexicale a auzit măcar de așa ceva. Din păcate, este clar că România nu a fost pregătită de această tragedie a PPA, deși, chiar anul trecut, specialiști ai UE au venit în țară noastră ca să facă recomandări cu privire la prevenția acestui fenomen. Probabil că procedurile etapizate, dezbătute și de specialiștii din țară noastră, nu au fost puse în practică la timp și iată că fenomenul s-a extins atât de tare încât fermierilor români li s-au omorât porcii, li s-au incendiat culturile afectate și acum urmează uciderea porcilor mistereti din Delta Dunării. Un adevărat dezechilibru ecologic. Iată ce rezultă când în instituțiile Statului ai analfabeți funcționali, sclavi politici sau lipitori de afișe. Se formează un guvern sfidător, ce practică un lichelism politic pe față și care aplică sub formă de tratament ”FURADAN POLITIC” asupra României, potrivit unui comunicat remis STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.